huenro

Mérnöki és kereskedelmi irodánk szerződéses partnereinknek továbbra is biztosítja a ROSEMOUNT Tank Gauging rendszerek szervizhátterét. Egyéb mérnöki és kereskedelmi tevékenységet jelenleg nem folyta-tunk. Cégünk teljes vertikumában a DECKRA által tanúsí­tott ISO 9001:2000 szerinti minőségirányítási rendszerben dolgozik.

Mérnöki és Kereskedelmi Iroda
2120 Dunakeszi, Csermely u. 13. | Tel.: (1) 445 0183 | E-mail: iroda@sv.co.hu


rosemount

A Rosemount Tank Gauging termékek kereskedelmi tevékenységét 2008 Jan. 01-től az EMERSON PROCESS MANAGEMENT KFT. látja el:
Kontakt: Varga Zoltán
E-mail: zoltan.varga@emerson.com
Mobil: +36 30 919 7386

2008 Jan. 01-től nem szerződött patrtnereink részére a szervíz tevékenységet és Műszaki támogatást a SHAIEX Technologies Kft. látja el:
Kontakt: Vass Zoltán
E-mail: zoltan.vass@shaiex.com
Tel./Fax.: +36 27 633 557
Mobil: +36 209 116 296

A tartályszintmérés tudomány

A Saab Rosemount Tank Gauging rendszer világelső a tartályszintmérő és készletnyilvántartó rendszerek piaci lefedettségében. A szintmérő műszerek rendkívül alacsony karbantartási költségek mellett üzemel-tethetőek, köszönhetően a non-kontakt mérési elvnek. A rendszer kompatibilis szinte bármilyen jelenleg szabványos kommunikációs protokollal mind alsó mind pedig felső szinten, ami biztosítja az idegen rendszerekbe való integrálhatóságot, és maximális flexibilitást jelent a felső szintű kommunikációban.

Kapcsolódó linkek:
www.rosemount-tg.com
www.emersonprocess.com/rosemount

A Rosemount Tank Gauging tartályszintmérő rendszerek széles körben jelentenek megoldást a szint-mérés és készletnyilvántartás terén az Olajiparban előforduló szinte összes alkalmazásra, a folyékony gázoktól az aszfaltig.